понеделник, 21 април 2008 г.

Компютърни главоболия!

Миналата седмица, лаптопа ни се счупи- не може да се зарежда с ток. Всичко, съхранено там още не е ясно дали ще можем да спасим. Аз като истински пристрастена едва издържах до събота, когато купихме нов компютър. Това беше дългопланирана покупка, лаптопа от дълго време имаше проблеми. На новият нямам нито една снимка или видео, така и не успях да преведа последния пост от английския ни блог на български. Всъщност там има още две клипчета на А.J., ако някой иска да види голямото ни момче:)
Надявам се скоро да можем да прехвърлим всичко на този компютър, да направя нови снимки и да съм по-редовна с постовете си.

петък, 11 април 2008 г.

Нашето голямо момче!

През последните няколко седмици А.J. доста започна да се променя. Започва да прилича все повече на малко момче отколкото на бебе. Прави смешни физиономии, заиграва се с играчките си, танцува и ...започна да ходи! Не е много стабилен, прави по няколко крачки само, но определено сме впечатлени- дори няма 11 навършени месеца! Не съм го карала да ходи, храната го накара- като види малките царевични пръчици и звездички нищо не може да го спре:)
Нaправих няколко клипа с А.J., надявам се да мога да ги кача, ако не можете да ги видите на блога ми на английски...