понеделник, 5 май 2008 г.

Стаята на А.J.



Съвсем изпуснах края на постовете ми. Тези дни сме толкова заети, родителите на Ханс ни бяха на гости, стягам куфари за България... но всичко по реда си. Предпоследният пост в блога ми на английски е за стаята на А.J.


Преди доста време я боядисахме в тюркоазено, отне ми доста време на търся неща, които ми харесват. Както е известно за някои от вас, не обичаме бебешки обзаведени стаи, съчетанията на синьо и жълто, зелено и жълто...Също не искахме стаята да има тема- Мечо Пух, Дора, Спайдърмен и т.н са толкова комерсиaлизирани(дума ли е това на бг?), искам, когато А.J. порасне сам да избере темата за стаята си, а не ние насила да го караме да харесва определени детски герои...късно открих татко Барба, друго щях да пиша тогава:)

В момента съм луда на тема 60-те и така наречения МОД стил. Основните цветове, които избрахме са тюркоазено, кафяво и бяло. За съжаление стаята не изглежда така подредена постоянно, А.J. много обича да си играе в нея и да "чисти" всичко, което може да стигне.

В английският ми блог има още няколко снимки, на постер от Англия, кола от Швеция, които са ми любими, също и на малка рисунка, която направих за над кошарата. Стикерите на стената са направени така, че може да се пише с тебешир по тях.

Следващия пост на английски няма да го превеждам, американска шега е и няма смисъл на български.
Очаквайте пост за посещението ни в зоопарк и рождения ден на А.J.