вторник, 5 февруари 2008 г.

Супербол уикенд!

Изминалия уикенд беше един от най- важните за спорт в САЩ. Състоя се финалния мач по американски футбол, между отборите на Бостън "Патриотите" и отбора на Ню Йорк- "Гигантите". Мача се играе на неутрална територия и тази година беше при нас във Финекс. В съботата преди мача има много забавления до стадиона най- вече за деца. Ние също не останахме назад и посетиме мястото. Изискваше почти два часа да се купи билет, но "далновидни" хора, бяха купили и ги продаваха отстрани за повече пари. Ние за първи път решихме да вземем от тях и да не караме детето да чака на километричната опашка. Вътре беше пълно с много, много хора. Имаше изложени всички топки от другите Суперболи, много състезания по ритане, хвърляне и т.н за децата. Много места за хранене с хамбургери по- големи от главата на А.J.
Беше много шумно, с много музика, но и много забавно. Ха, кой си е представял, че от мен ще излезе такъв запалянко. Ханс е най- щастлив от цялата тази промяна в мен.
Събота гледахме мача по телевизията. Дори да беше в нашият град, най- евтиния билет е от рода на $2000!


За съжаление любимия отбор "Патриотите" загуби! Много грубо игра другия отбор и единствената им цел беше да наранят главния нападател. Е, спечелиха, но жалко за "Патриотите", които имаха незабравим сезон с нито една загуба. Обичам ги!

1 коментар:

Reil family каза...

Браво на вас изглежда че сте имали много хубаво време, аз лично не съм фен но се радвам че ти харесва и ще веднъж AJ е толкова сладък.